“Moja supruga je 22 godina mlađa od mene, ja imam 45, a ona samo 23 godine.

“Moja supruga je 22 godina mlađa od mene, ja imam 45, a ona samo 23 godine. Čak je mlađa i od moje kćerke iz prvog braka. Svi iz mog društva mi govore da sam pogriješio što sam ostavio prvu ženu i porodicu zbog nje.

“Balavica samo želi tvoj novac!” najčešći je komentar mojih prijatelja i porodice. Toliko su bili uporni da sam u jednom trenutku, iako je beskrajno volim, posumnjao u njene iskrene namjere. Slagao sam joj da idem na poslovni put na 3 dana i odsjeo u obližnjem hotelu. Odmah prvo veče sam se vratio, ali je nije bilo kod kuće. Istog trenutka sam je nazvao na mobitel. Kada sam je pitao šta radi i gdje je ona mi je rekla da je iskoristila priliku i otišla kod roditelja na selo.

Obzirom da ni njeni roditelji nisu zadovoljni sa njenim izborom, tj. sa mnom i ne idemo tako često. Istog trenutka sam upalio auto i uputio se u selo odakle su njeni roditelji. Žive nekih 100 kilometara i trebalo mi je neka 2 sata. Kada sam došao već su bili svi na spavanju.

Čekao sam cijelo veče da svane. Međutim, kada je svanulo, autom sam prošao pored njihove kuće sigurno 10-ak puta… nije je bilo.

Parkirao sam se nekih stotinjak metara dalje i čekao. 3 sata sam sjedio u automobilu. Vidio sam sve osim nje… Tada su njeni roditelji otišli automobilom… negdje. Nazvao sam je istog trenutka, a ona mi je rekla da upravo pije kafu sa mamom. Mama otišla, svojim očima vidio…”

Više na ——>>>

Moja supruga je 22 godina mlađa od mene, ja imam 45, a ona samo 23 godine. Čak je mlađa i od moje kćerke iz prvog braka. Svi iz mog društva mi govore da sam pogriješio što sam ostavio prvu ženu i porodicu zbog nje.

“Balavica samo želi tvoj novac!” najčešći je komentar mojih prijatelja i porodice. Toliko su bili uporni da sam u jednom trenutku, iako je beskrajno volim, posumnjao u njene iskrene namjere. Slagao sam joj da idem na poslovni put na 3 dana i odsjeo u obližnjem hotelu.

woman
Odmah prvo veče sam se vratio,ali nije je bilo kod kuće. Istog trenutka sam je nazvao na mobitel. Kada sam je pitao šta radi i gdje je,rekla mi je da je iskoristila priliku i otišla kod roditelja na selo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *