TAKVO KUPATILO NIKO NEMA U SRBIJI, ŽELJKO I JOVANA SE USELILI U VILU OD 2,5 MILIONA EURA: Tek kada čujete koliko NOVCA su dali za JACUZZI!

Željko i Jovana Joksimović uložili su čak 20.000 eura u renoviranje kupatila, od čega je samo jacuzzi koštao nevjerovatnih 7.500 eura, saznaje Kurir.

Poznati bračni par prije nekoliko mjeseci uselio se u svoj novi dom na Senjaku, koji su pazarili od Ivane Mišković Karić i njenog supruga Gorana Karića, ali renoviranje kuće još nije gotovo.

(Foto: Instagram)

Pored nove fasade, koju planiraju da urade na ljeto ili jesen, Joksimovići su počeli i sa renoviranjem kupatila i zamjenom još nekih sitnica u luksuznoj vili, na šta ne žale novac. Izvor Kurira blizak voditeljici i kantautoru kaže da njih dvoje zajedno odlučuju o svemu i biraju svaki komad namještaja.

– Htjeli su što prije da se presele u novu kuću, bez obzira na to što nije sve bilo renovirano onako kako su oni željeli. Spavaće sobe i dnevni boravak su bili savršeni još prije selidbe, a ostatak prostorija nije. Sad je na redu najveće kupatilo, koje će kompletno biti obnovljeno. Sanitarije i drugu opremu kupili su u Srbiji, u jednoj luksuznoj radnji koja prodaje samo brendiranu i skupu opremu za kupatila. Džakuzi će biti ogroman, mislim da tako nešto nema niko u Srbiji. Koštao je 7.500 eura – kaže naš sagovornik.

Ako sve bude po planu, renoviranje kuće biće završeno do septembra.

– Renoviranje kupatila ukupno će ih koštati preko 20.000 eura. Nisu planirali toliki iznos da izdvoje, ali nije im krivo, jer ulažu u svoj dom. Mislim da će do jeseni svi radovi biti završeni i da će Željko i Jovana konačno moći da predahnu. Kosta je oduševljen novom kućom, on je sam birao namještaj za svoju sobu, a mama i tata su ispunili svaku njegovu želju. Bliznakinje Sara i Ana su još male, ali i one su svjesne da su promijenile životni prostor i dopada im se nova kuća – zaključio je izvor.

Iskeširali dva i po miliona eura.
Novi.ba

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *